Miesten kivekset sileämmiksi Scrotox-hoidolla

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ovat jo useamman vuoden pystyneet ostamaan kauneusleikkauksia tehtäväksi myös heidän sukupuolielimiinsä. Osa naisista haluaa tiukentaa paikkojaan tai muuttaa niiden ulkonäköä. Nyt samantyylinen hoito on tehty myös miehille, jotka haluavat parantaa kivespussiensa ulkonäköä.

Kiveksille tehtävää botox-hoitoa kutsutaan nimellä scrotox. Scrotoxin avulla hoidetaan kolmea asiaa. Hoito vähentää kiveksien hikoilua, minkä ansiosta miesten sukupuolielimet eivät enää tuoksu niin voimakkaasti tai tunnu tukalilta kuumissa olosuhteissa.

Scrotox-hoito vähentää kiveksien ryppyjä, mikä onkin Glamour-lehden mukaan suurin syy hoitoon hakeutumiselle. Jos ryppyjen lisäksi miehellä on myös löysää nahkaa kiveksissä, tulisi hoidon aikana tehdä kivespussien kohotus, jossa ylimääräistä ihoa leikataan pois. Kolmantena asiana Scrotox saa miesten kivespussit vaikuttamaan myös suuremmilta koska täyteaine rentouttaa kiveksiä.