Parisuhde paremmaksi: Lisää seksiä ja yhteisiä seikkailuja

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurusteluun kuuluu romantiikkaa ja erotiikkaa. Mikäli parisuhde tuntuu tasapaksulta tarpomiselta, kannattaa sen hyvinvointiin kiinnittää erityishuomiota. Erilaisia parisuhdeoppaita on varmasti miljoonia, mutta nyt vinkkinsä jakaa risteily-yritys Thomson Cruises.

Kuten arvata saattaa, vinkkaa matkailualalla työskentelevä yhtiö kaikille rakkautta kaipaaville, että heidän kannattaa suunnata romanttiselle risteilylle. Totuus piilee kuitenkin siinä, että pariskunta viettää ihan oikeasti aikaa keskenään ja kahdestaan. Daily Mailin mukaan on olemassa myös 13 muuta vinkkiä.

Yksi on se, että olipa ollut yhdessä viisi viikkoa, viisi kuukautta tai viisi vuotta, tulee parisuhdetta hoitaa yhteisestä ajasta nauttien. Ravintolaillallinen tai vaikkapa syyspiknik tuo treffien tavoin lisää tunteita kumppaneiden välille. Tekstiviesteissä käytettävien emojien sijaan tulisi osata tehdä konkreettisia tekoja rakkauden eteen. Älä lähetä kukkakimppua viestillä – lähetä se oikeasti hänen työpaikalleen.

Sen sijaan makuuhuoneen kipinän voi sytyttää liekkeihin aluksi seksiviestien avulla. Puhelin on kuitenkin hyvä pitää poissa kahdenkeskisestä ajasta. Television, tietokoneen tai kännykän sijaan kannattaa tuijotella puolisoa. Osallistukaa kurssille tai kokatkaa yhdessä lempiruokaanne.

Rakkauteen kuuluu myös oma aika, eikä aina saa olla kumppanin kanssa kahdestaan tai perheenä. Kannattaa myös olla kiitollinen siitä, mitä toinen tekee vuoksesi – kiitollisuus on hyvä mainita myös ääneen. Kun keskittyy kumppanin hyviin puoliin, tulee liitosta kestävämpi ja onnellisempi. Kumppanusten kannattaa muistella myös yhteisiä kokemuksia.

Välillä on hyvä myös näyttäytyä kumppanin edessä kauneimmillaan tai komeimmillaan. Oma rakas ei välttämättä ole viehättävimmillään ikiaikaiset pieruverkkarit jalassa, mutta kun hänet näkee myös tyylikkäästi pukeutuneena tietää, kuinka upea ilmestys oma kulta oikeasti onkaan. Kahta asiaa ei kuitenkaan korvaa mikään parisuhteessa: Seksi ja rakkaus. Kun seksielämän saa toimimaan ja rakkauden kukoistamaan teoissa sekä sanoissa, on suhde satavarmasti onnellisempi.