Spotify ja Tinder yhdistyivät – löydä kumppani musiikkimaun perusteella

Digi Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voidaan jakaa erilaisiin kategorioihin musiikkimaun, koulutustaustan tai vaikkapa kulttuuriperimän suhteen. Sinkut etsivät yleensä rinnalleen ihmistä, jonka kanssa voisi jakaa mahdollisimman paljon samoja kiinnostuksenkohteita ja harrastuksia.

Nyt Tinder ja Spotify ovat päättäneet yhdistää voimansa luomalla täysin uudenlaisen lisäosan deittipalveluun. Tinderissä on ennen voinut nähdä ihmisen sijainnin ja mahdolliset yhteiset ystävät. Nyt mukaan on tulossa toiminto, jonka avulla voi nähdä myös ehdokkaan Spotifyn sisällön.

Palvelussa näytetään käyttäjän suosikkikappaleet ja lempiyhtyeet. Lisäksi Tinder voi osoittaa, kuinka paljon kumppaniehdokkailla on yhteisiä musiikillisia mieltymyksiä. Käyttäjät voivat valita itselleen myös hymnin, joka kuvailee heidän luonnettaan ja sielunmaisemaansa täydellisesti.