Suomalaisyhtye listaykköseksi Yhdysvalloissa!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Stara kertoi äskettäin kuinka suomalainen Steve’N’Seagulls -yhtye nähdään Citroen-automerkin kansainvälisessä mainosvideossa. Nyt yhtyeen voittokulku maailmalla on saavuttanut jälleen uuden virstanpylvään, kun yhtye on noussut listaykköseksi Yhdysvalloissa.

Perjantaina Steve’N’Seagulls julkaisi uuden Brothers on Farms -albuminsa, joka on nyt noussut Yhdysvaltojen virallisen Bluegrass-albumilistan ykköseksi. Yhtye kommentoi uutta levyään Staralle heti tuoreeltaan.

– Levy sisältää maailmanlaajuisesti parhaita heavyklassikoita ja hard rockia. Hyviä kestoklassikoita. Olemme mielestämme onnistuneet kappaleiden sovituksessa hyvin. Levystä tuli moninkertaisesti parempi kuin ensimmäisestä, Wild Till Hiltunen kertoi.

Uuden albumin myötä yhtye suuntaa kiertueelle ympäri maailmaa.

– Olimme juuri esiintymässä Etelä-Amerikassa, Brasiliassa ja Argentiinassa. Seuraavaksi on Tavastialla levynjulkkarit ja sitten lähdemme pian Yhdysvaltoihin kolmeksi viikoksi. Sen jälkeen vuorossa on Suomen kiertue ja siitä jatkamme Eurooppaan, jossa kiertue jatkuu jouluun saakka.