Poptähti luuli kuolevansa – avautui nyt kokemuksestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Ellie Goulding kärsi tänä kesänä uupumuksesta, minkä vuoksi hän joutui peruuttamaan monia suuria keikkojaan. Yksi perutuista keikoista oli myös monien suomalaisten odottama keikka Joensuun Ilosaarirockissa 16. heinäkuuta. Nyt tähti on kertonut tarkemmin hänen terveydentilastaan.

Ellie Goulding kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän luuli kuolevansa sydänkohtaukseen. 29-vuotias artisti joutui lopulta taipumaan lääkäreiden tahtoon ja perumaan paljon keikkojaan kesällä, koska hän kärsi uupumuksesta. Tämän lisäksi nainen on kertonut saavansa aika ajoin niin pahoja paniikkikohtauksia, että pelkäsi niiden vievän lopulta hänen henkensä.

Laulaja kertoi, että hänen kehonsa antoi yksinkertaisesti periksi eikä jaksanut enää. Hän luuli aluksi olevansa masentunut kun treenaaminen ei enää kiinnostanut ja häntä väsytti jatkuvasti. Toistuvien paniikkikohtausten jälkeen nainen kuitenkin sai huomata, että kyseessä on vakava uupumus.

Nainen kertoo kärsivänsä myös pahasta ahdistuksesta, josta esiintyvät taiteilijat eivät kaunottaren mukaan puhu julkisesti tarpeeksi. Yleisön edessä esiintyminen on jännittävää ja kuluttavaa kokeneillekin artisteille, minkä vuoksi uupumisdiagnoosin saatuaan laulaja joutui viimein myöntämään, että hänen on pidettävä taukoa esiintymisestä.