Huijari vietti luksuselämää lentokentällä kolme viikkoa – sitten narahti!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen businessmies Raejali Buntut nukkui elokuussa pommiin Singaporesta Kuala Lumpuriin matkustaneelta lennolta. 32-vuotias työtön mies päätti kuitenkin ottaa lentokenttien palveluista ilon irti. Hän viipyi Changi Airportilla yhteensä kolme viikkoa.

Työtön Buntut tekaisi kuvankäsittelyohjelmalla päivittäin uuden lentolipun itselleen. Hän laati matkustusasiakirjan, jonka avulla saisi nauttia lentokentän tarjoamista VIP-tason palveluista kolmen eri terminaalin oleskelutiloissa. Tarjolla oli ilmaisia ruokia ja juomia, peseytymismahdollisuus, nukkumatilat ja ilmainen internet.

Mies tekaisi yhteensä 31 lentolippua. Yhdessä loungessa saa oleskella korkeintaan 24 tuntia kerrallaan. Lopulta yksi lentokentän työntekijöistä epäili miehen toimintaa ja soitti paikalle poliisit. Hän joutui vankilaan kahdeksi viikoksi, The Sun uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat