Kristallihuulet seuraava kauneustrendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilijat ovat keskittyneet viimeisimpien meikkitrendien aikana todella paljon huuliin. Huulimeikeissä on nähty muun muassa sateenkaaren värejä, harmaata, tummansinistä, keltaista, metallia, ja nyt huuliin laitetaan myös pieniä kiviä.

Uudet kristallihuulet ovat alkaneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Meikkitaiteilijat ovat alkaneet luomaan erilaisia tyylejä, joilla huulet pystytään meikkaamaan niin, että huuliin voidaan lisätä pieniä kiviä, kristalleja ja hilehippusia.

Kristallihuulitrendissä huulille on saatettu kiinnittää joko muutamia kiviä koristeeksi, pelkkä ylä tai alahuuli on koristeltu tai vaihtoehtoisesti huulet kokonaisuudessaan on peitetty näyttävillä kivikoristeilla. Huulet ovat kuvissa todella näyttäviä, mutta jää nähtäväksi uskaltautuuko joku meikkitrendeille uskollinen näyttäytymään myös ihmisten ilmoilla kristallikivet huulissaan.

Unicorn kisses! Glitter foundation should be a thing ? @jeffreestarcosmetics liquid lipstick in drug lord as base. @nyxcosmetics glitter brilliance in Ice, vivid brights liners in vivid petal & vivid blossom with a couple dots of mint julep mascara ? & with the help of the sugar sprinkles and clear gloss and a few mica flakes these angel crystal lips were born! This is what happens when you kiss a unicorn ?? A solid figure that is made up of a repeating pattern of geometric shapes is known as a crystal. Crystals form when a liquid cools and hardens. During this crystallization process, molecules within the liquid pull together in a pattern. Some crystals, such as emeralds, form when magma cools very slowly.? #nyxcosmetics #jeffreestar #jeffreestarcosmetics

Kuva, jonka Kaley Cheyenne (@vain_anatomy) julkaisi

Tribute to the genius Salvador Dali ??❤ I posted this a while ago with the ring, but never posyed a closeup of just the lips. Dali has been inspiring me since I was about 16. I kept sketching out his paintings even though most of the times I didn't even understand their meaning at that time. I was mesmerized by the shapes and surreal landscapes. I think this is where my obsession with the melting things comes from ? I used @mehronmakeup gold powder as a base with @swarovski crystals on top. #lipart #lips #crystals #swarovskilips #swarovski #swarovskicrystals #redlips #rubylips #pearls #pearl #gold #macro #macromakeup #macrobeauty #salvadordali #macrophotography #makeup #beauty #cosmetics #mehron #mehronmakeup #makeupartist #promakeupartist #creativemakeup #artisticmakeup #creativelipart #vladamua

Kuva, jonka Vlada Haggerty (@vladamua) julkaisi