Naisia ohjaava kaukosäädin myynnissä: ”Olut, seksi, ruoka, nalkutus, siivous…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television sketsisarjoissa nähtiin jo 1980-luvulla miten miehet haaveilivat kaukosäätimestä, joka kykenisi ohjailemaan vaimoa ja saamaan hänet tarjoamaan erilaisia tuotteita ja palveluja miehelle. Taru on tässä tapauksessa ollut totuutta ihmeellisempää, mutta nyt Amazon-verkkokaupassa on kuitenkin tällainen miesten unelmatuote.

Tässä tapauksessa Naisen kaukosäädin lienee kuitenkin myynnissä ainoastaan parodiakäyttöön. Kaukosäätimessä on napit muun muassa oluelle, seksille, ruoalle, nalkutukselle, valitukselle ja marmatukselle.

Toisessa osassa on niin ikään napit muun muassa anna anteeksi ja unohda, riisu vaatteesi, siivoa ja tee ruokaa. Vaikka mukana on monenlaisia erikoistoimintoja, niin yksi tärkeimmistä napeista lienee monien miesten mielestä vaimenna-ominaisuus.

Amazon
Amazon