Winnie Harlow teki pigmenttihäiriöstään voimavaran – tämä malli huomataan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallit ovat usein kuin samasta muotista tehtyjä, koska heidän tulee työkseen poseerata muun muassa catwalkeilla ja antaa päähuomio yllään oleville asuille. Yleensä kaikenlaiset poikkeavuudet ovat malleille ongelma, ellei niistä sitten tee itselleen voimavaraa.

Näin on toiminut 22-vuotias kanadalainen supermalli Winnie Harlow, jolla on vitiligo. Vitiligo on pigmenttihäiriö, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä valkopälvi. Siinä ihon väriaine melaniini puuttuu osasta ihoa muodostaen vaaleita läskiä ihoon. Eilen Winnie kuvattiin Lontoon muotiviikoilla poistumassa jatkobileistä.

Winnie Harlow on kyennyt muodostamaan vitiligostaan oman tavaramerkkinsä, josta hänen tunnistetaan jo kaukaa. Hän on pigmenttihäiriöstään huolimatta menestynyt mallina upeasti, ja samalla hän on toiminut näyttävästi iho-ongelmaisten puolestapuhujana julkisuudessa. Ongelma ei ole lainkaan harvinainen, mutta valtaosa pyrkii sen piilottamaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash