Hirvi suuttui ruohonleikkurille – tämä voisi tapahtua Suomessakin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsän lähellä asuvat ihmiset pääsevät kohtaamaan usein eläimiä, jotka tulevat metsän siimeksestä omakotitalojen pihoille etsimään ruokaa tai vaikkapa vilvoittavaa uima-allasta. Tällä kerralla omenavarkaissa ollut hirvi jäi kuitenkin rysän päältä kiinni.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun kaksi hirveä on tullut talon pihalle vierailulle. Toinen hirvistä seisoo houkuttelevan omenapuun vieressä ja napsii puusta punaisia omenoita suoraan suuhunsa. Hirven epäonneksi robottiruohonleikkuri on kuitenkin huomannut tilanteen.

Pihalla nurmikkoa ajanut robottiruohonleikkuri on juuri matkalla kohti omenapuuta, kun hirvi on mennyt sen viereen syömään. Ruohonleikkuri keskeytti hirven ruokailun napakasti, minkä seurauksena hirvi potkaisi robottiruohonleikkuria pelästyessään yllättävää kapistusta.