Kampaajat paljastivat karmeimmat asiakkaansa – ötököitä hiuksissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten kanssa tekemisissä olevat ammattilaiset joutuvat näkemään koko kansakunnan kirjon kauheuksineen. Lääkintähenkilökunnan lisäksi esimerkiksi kosmetologit ja kampaajat ovat tottuneet ihmisten epäsiisteyteen tai erilaisiin ongelmiin.

Nyt kampaajat ovat paljastaneet kauhukertomuksensa koko maailman tietoisuuteen. Redditiin on julkaistu tarinoita hiusalan työntekijöiden kokemuksista. He muun muassa paljastavat, että ihmiset unohtavat toisinaan pestä korvantaustat, ja kampaaja näkee keltaisia, valkoisia ja jopa vihreitä könttejä asiakkaiden korvien takana.

Osa vanhemmista on laiminlyönyt lastensa hiusten harjaamista, ja eräs kampaaja kertoo koko henkilökunnan avanneen tyttölapsen takkuja kolmen tunnin ajan. Osa asiakkaista ei noudata heille annettuja ohjeita esimerkiksi hiustenpidennysten suhteen.

Eräskin neitokainen oli pitänyt liimapidennyksiä seitsemän kuukautta. Takkupesä jouduttiin leikkaamaan irti. Muun muassa 60-luvulla oli tapana pestä hiukset vain kerran viikossa ja lisätä aina kampaukseen hiuslakkaa. Näyttävien kampausten sisällä asui ötököitä torakoista lutikoihin. Ötököitä on silti löydetty hiusten seasta yhä tänäkin päivänä.