Kendall Jenner paljasti siskojensa kauneusvinkit – halpakin voi olla hyvä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kauniit naiset ovat maailman seuratuimpia tyyli-ikoneita, joilta nuoret ottavat pukeutumis- ja kauneusvinkkejä. Perheen nuorimmat Kendall ja Kylie Jenner ovat myös isosiskojensa lisäksi seurattuja esimerkkejä muille, mutta he itse ovat kuitenkin oppineet paljon Kimiltä, Khloélta ja Kourtneylta.

Kendall Jenner paljasti Allurelle tekemässään haastattelussa, että hän sai Kourtneylta jo 15-vuotiaana vinkin alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta ja olemaan koskematta kasvoissa oleviin näppyihin. Khloé puolestaan on opettanut Kendallille, että kulmakarvoja ei saa nyppiä ohueksi.

Kendall kertoo kokeilleensa monenlaisia pesutuotteita hiuksiinsa, mutta vannoo Kimin vinkkaaman edullisen Finesse-shampoon nimeen. Finesse maksaa vain pari euroa, mutta on naisten mukaan parasta mitä rahalla saa.

Pikkusisko Kylie rakastaa laittautumista ja hänen mottonsa onkin Kendallin mukaan: ”Enemmän on enemmän”. Kylie haluaisi aina päästä tekemään Kendallin meikin, mutta Kendall itse suosii hieman luonnollisempaa tyyliä.