Mark Wahlberg nolasi teinityttärensä – räppäsi hänelle radiossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Mark Wahlberg oli Dan Patrick Show -radio-ohjelmassa vieraana teini-ikäisen Ella Rae -tyttärensä kanssa. Ella oli tarkkailemassa lähetystä toisella puolella kunnes hän sai yllättäin itselleen korvakuulokkeet ja mikrofonin, jonka kautta hän pystyi osallistumaan keskusteluun.

13-vuotias Ella olí varmasti ajatellut nolaavansa isänsä pyytämällä häntä räppäämään suorassa läähetyksessä. Näyttelijä otti kuitenkin tyttärensä haasteen heti itsevarmasti vastaan, mitä Ella sai tosin nopeasti katua. Markin räppi koski hänen tyttärensä piiskaamista ja kurinpalautusta.

Mark räppäsi vitsaillen, että tytön käyttäytyessä huonosti isä tulisi läpsimään häntä takapuolelle. Tyttö näytti häpeillen käsimerkeillä, että isän tulisi lopettaa heti. Lopuksi teini-ikäinen tytär ja isä kinastelivat suorassa lähetyksessä siitä tulisiko Ellan saada häneltä pois otettu puhelin takaisin. Markin mielestä tyttö elää liian tiiviisti puhelimensa kanssa, minkä vuoksi hän oli ottanut sen pois.