Vanhemmat lähtivät matkoille – poika kietoi 100 kilometriin teippiä omakotitaloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teippimestariksi nimetty Jonathan Harchick on mies, joka tunnetaan hänen teippaamiseen liittyvistä jäynistään. Pittsburghissa asuva pilailija on jo pitkään suunnitellut temppua hänen vanhempiensa kustannuksella. Nyt sille avautui mahdollisuus, kun hänen isänsä ja äitinsä olivat lomamatkalla.

Isä tuumasi ensimmäisenä matkan jälkeen olevansa todella väsynyt. Hän ei välttämättä ensimmäisenä olisi halunnut kuulla, että heidän poikansa oli teipannut koko talon. Isä kuitenkin kysyi vain: ”Mitä naapurit sanoivat?”.

Jonathan käytti talon pakkaamiseen liki sata kilometriä teippiä. Näky oli uskomaton. Vanhemmat tuntevat poikansa niin hyvin, että pila oli heidän mukaansa vain ajan kysymys. He eivät edes suuttuneet.