Pojan herutuskuva huvitti isää – perusti sille omat Facebook-sivut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat tuntuvat monesti tahtomattaan nolata omat lapsensa ainakin nuorten mielestä. Nyt eräs isä päätti nolata kuitenkin tarkoituksella poikansa Charlie Jonesin, joka oli julkaissut itsestään mustavalkoisen heruttelukuvan Snapchatiin.

Charlie Jones oli ottanut itsestään Snapchatiin mustavalkoisen kuvan, jossa hän makoilee rennosti ilman paitaa sängyllä. Kuva on otettu selvästikin nuorten naisten iloksi, mutta kuvan nähnyt isä Andy Harris päätti, että sen pitäisi olla muidenkin ilo. Isä päätti perustaa kuvalle ja poikansa poseeraukselle omat Facebook-sivut.

Andy Harris julkaisi itsestään aluksi kuvan, jossa hän matki poikansa poseerausta. Tämän jälkeen hän kutsui muitakin liittymään ryhmään ja julkaisemaan itsestään samanlaisia kuvia. Isällä näyttäisi olevan Thecharliejones-nimisen sivustonsa kanssa hauskaa, mutta poika ei välttämättä ole niin innoissaan tästä tempauksesta. Sivut ovat olleet pystyssä jo parin vuoden ajan ja saaneet jälleen uusia lisäyksiä viime päivien aikana.