7 merkkiä paljastaa elätkö epäterveellisesti

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkopuolisten tekijöiden avulla ihmisestä pystyy näkemään jo nopeasti, että voiko hän hyvin. Nyt CheatSheet listasi asioita, jotka ovat hälyttäviä merkkejä siitä, että henkilö voi huonosti.

1. Huono iho

Huono ruokavalio alkaa näkymään nopeasti ihossa. Akne ei aina johdu ruokavaliosta, mutta muita äkillisempiä ihon muutoksia kannattaa seurata, että osaa tehdä korjaavan liikkeen ajoissa.

2. Univaikeudet

Univaikeudet kertovat siitä, että kehosi on liian stressaantunut ja ylikuormittunut. Unettomuus voi johtua myös liian myöhään nautitusta kahvista tai siitä, että et ole kuluttanut päivän aikana tarpeeksi energiaa.

3. Vessaongelmat

Ulosteesta ja virtsasta pystyy huomaamaan nopeasti, jos henkilö elää epäterveellisesti. Jos uloste on löysää ja virtsa tummaa, kannattaa syödä enemmän kuitupitoista ruokaa ja lisätä veden juomista.

4. Huulirasvan suurkulutus

Jos tarvitset jatkuvasti huulirasvaa, jota ilman huulesi rohtuvat, sinun tulee lisätä vitamiineja ruokavalioosi.

5. Sormien ja varpaiden kynnet

Kynsien kunto kertoo siitä saatko tarvittavia ravinteita. Tämän vuoksi kynsien kuntoa ja varsinkin nopeaa ja radikaalia muutosta kynsissä kannattaa seurata.

6. Paleleminen

Jos jalat ja kädet tuntuvat jatkuvasti kylmiltä, kaikki ei ole hyvin. Verenkierrossa voi olla häiriöitä, jotka kannattaa käydä tutkimassa jos palelun tunne pitkittyy.

7. Unohteleva mieli

Unohtaminen ja ajatteleminen ovat suoraan yhteydessä henkilön fyysiseen kuntoon. On huomattu, että ylipainoisilla ihmisillä aivot ovat niin sanotusti jäässä eivätkä ne toimi yhtä tehokkaasti kuin hyväkuntoisella.