Avuliaat ihmiset saavat enemmän seksiä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat yrittää parantaa mahdollisuuksiaan petikumppanin iskemisessä pitämällä huolta kehostaan, ulkonäöstään ja ostamalla kauniita vaatteita. Lopulta kahden ihmisen välinen kemia on kuitenkin se asia mikä sänkypuuhiin saakka pääsemisessä ratkaisee eniten.

Tutkimusten mukaan myös avuliaisuudesta ja kiltteydestä on hyötyä. Moni voisi ajatella, että pahat pojat saavat enemmän seksiä. Nipissing-yliopiston tekemässä tutkimuksessa huomattiin, että kiltimmät, avuliaammat ja epäitsekkäämmät ihmiset saivat enemmän seksiä kuin muut.

Epäitsekkyys ja avuliaisuus näytti tuottavan ihmisille enemmän seksiä olivat he sitten parisuhteessa tai sinkkuja. Tutkija Steven Arnocky kertoi, että epäitsekkyys ja avuliaisuus ovat alkaneet vaikuttamaan ajan saatossa ihmisten viehättävyyteen. Avuliaat ihmiset antavat toisilleen pienillä teoilla signaaleja siitä, että heidän kanssaan on turvallista lisääntyä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat