Huippumalli synnytti 6 viikkoa sitten – nyt jo alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Bar Refaeli ilmoitti alkuvuonna vihjailevalla kuvalla, että hän on raskaana. 31-vuotias Refaeli julkaisi kauniita raskauskuvia pitkin vuotta, ja nyt hän on viimein saanut miehensä Adi Ezran kanssa tyttären.

Mallien on huomattu palautuvan välillä uskomattoman nopeasti raskauden kehoon tekemistä muutoksista, ja myös Refaeli näyttäisi jo nyt olevan todella hyvässä kunnossa. Bar Refaeli julkaisi juuri itsestään Daily Mail -lehden mukaan ensimmäisen kuvan, joka naisesta on synnytyksen jälkeen otettu.

Refaelin kuva on otettu vain kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen. Puolessatoista kuukaudessa nainen on saanut hoikan vartalonsa takaisin ja poseeraa itsevarmasti mustavalkoisessa alusvaatekuvassa. Ennen tätä kuvaa nainen on julkaissut itsestään vain vanhoja kuvia, jotka hän on merkinnyt aihetunnisteella #throwback. Tämän kuvan yhteyteen kaunotar kirjoitti yksiselitteisesti: ”Mom”.

MoM

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi