Lady Gaga esitteli treenattua vartaloaan – asu paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gagan tyyli on tunnetusti hyvin erikoinen ja se voi vaihdella todella tyylikkäästä glamourista rokkiin tai muuten vain kohahduttavaan asuun. Yleensä nainen esittelee mielellään myös paljon paljasta pintaa, jota ihmiset saivat jälleen ihastella naisen kävellessä studiolle.

Lady Gaga meni New Yorkissa sijaitsevalle studiolle tekemään töitä melko paljastavassa asussa. Laulajattaren paino on vaihdellut vuosien varrella kymmenillä kiloilla, mutta nyt kaunotar on saanut itsensä jälleen todella hyvään kuntoon.

Lady Gaga on treenannut vartalonsa todella kiinteäksi, minkä vuoksi ei olekaan ihme, että hän viihtyy hyvin niukoissa asuissa nykyään. Nyt laulaja oli valinnut ylleen pikkuriikkiset shortsit ja lyhythihaisen paidan, jonka pituus ylsi vain juuri ja juuri rintojen yli paljastaen kuitenkin osan naisen mustista rintaliiveistä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash