”Maailman surkeimman biisin” tehnyt Rebecca Black lauloi livenä – tältä se kuulosti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebecca Black julkaisi vuonna 2011 Friday-nimisen kappaleen, joka nousi heti viraalihitiksi. Suurin osa palautteista oli kuitenkin tyrmäävää ja musiikkivideolle satoi katseluja ihmisiltä, jotka teilasivat kappaleen maailman hirveimmäksi koskaan tehdyksi kappaleeksi.

Nyt nainen on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun ja todistanut kaikki epäilijät vääräksi.

19-vuotias Rebecca Black julkaisi uuden The Great Divide -nimisen kappaleen, jonka yhteydessä hän julkaisi myös omalle YouTube-kanavalleen koskettavan videon kappaleen tekoprosessista. Nuori tyttö laitettiin käymään kova koulu musiikkialalla joutuessaan 14-vuotiaana miljoonien sylkykupiksi. Uusi kappale on saanut kuitenkin monien päät kääntymään.

Nyt Rebecca Black kävi esittämässä voimakkaan The Great Divide -balladinsa ELLE-lehden Studio 57 -osiossa. Naista kuullaan livenä pitkästä aikaa mikä on tuottanut hänelle varmasti suuria paineita. Black onnistuu esityksessään kuitenkin moitteettomasti ja antaa kaikkien kuulla miten hyvä laulaja hän nykyään on.