Teinipoika halusi ostaa alkoholia – extreme-keino toimi vastoin kaikkia odotuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet alaikäiset ovat joskus yrittäneet ostaa alkoholia käyttämällä täysi-ikäisen sisaruksensa tai kaverinsa henkilöllisyyspapereita. Eräs brittiläinen teinipoika vei kuitenkin toisena henkilönä esiintymisen vielä pelkkiä vääriä papereita käyttämistä pidemmälle.

Nimettömänä pysyttelevä nuorukainen päätti käyttää äitinsä henkilöllisyyskorttia ostaakseen kaupasta alkoholia. Koska keski-ikäisenä naisena esiintyminen menee tietenkin harvan teinipojan tapauksessa täydestä, päätti hän myös pukeutua äidikseen.

Nuorukainen puki päälleen äitinsä mekon, sinisen takin, huivin, pipon ja aurinkolasit. Hieman yllättäen agenttityylinen tempaus meni läpi, ja teinipoika onnistui ostamaan kaupasta alkoholijuomia. Kuvasarja pojan vakuuttavasta valeasusta jaettiin sittemmin Facebookin The Glasgow Gospel -sivulla.