Vanhus kiidätettiin sairaalaan – ensihoitajat järkyttyivät asunnon sisällöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä uutisotsikoihin nousee tapauksia, joissa ihmiset ovat jääneet kiinni eläinten hamstraamisesta. Satojen kissojen tai koirien kanssa asuminen ei ole enää eläimille tai ihmisille hyväksi, ja siinä vaarantuu samalla sekä lemmikkien että omistajien terveys. Tällä kerralla puluja hamstrannut mies on kuljetettu sairaalaan.

Long Islandilla asunut vanhus kuljetettiin kotoaan sairaalaan. 70-vuotiaan miehen kodin lattia oli pulun ulosteen peitossa ja miehen kotoa löytyikin noin 350 pulua. Miehen hakeneet hoitajat joutuivat käyttämään suojapukua ja happinaamareita hakiessaan asukasta talon sisältä.

Linnut lentelivät talon sisällä vapaana ja niiden kiinni ottamiseen meni lähes neljä tuntia aikaa. News10-uutisten mukaan talon lattialla oli linnun ulostetta ja siemeniä yli puoli metriä, minkä vuoksi talo oli täysin asumiskelvottomassa kunnossa.