Tarjoilijan mokasta nettihitti – kahvi ja Baileys olikin jotain muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen on varmasti joskus saanut ravintolassa asioidessaan aivan muuta, kuin mitä hän sattui tilaamaan. Harvoille käy kuitenkaan yhtä erikoisella tavalla, kuin eräälle Reddit-käyttäjälle.

Rios93-nimimerkillä esiintyvä henkilö kertoo tilanneensa ravintolasta Coffee and Baileys -juoman, eli kahvin terästettynä Bailey’s kermaliköörillä. Hänen hämmästyksekseen pöytään tuotiin musta kahvi, jonka sivussa oli muutama laakerinlehti.

Tarjoilija mitä ilmeisimmin luuli Rios93:n sanoneen ”coffee and bay leaves”, eli kahvia ja laakernlehtiä. Vaikuttaisikin siltä, että kyseinen tarjoilija on joko juuri aloittelemassa uraansa tai liian tottunut asiakkaiden toinen toistaan oudompiin tilauksiin.

Ordered a coffee with Bailey's