Maailman rumimmat kengät? UGG ja Teva tekivät saapassandaalit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sandaaleja ja vaelluskenkiä valmistava Teva ja UGG ovat tehneet yhteistyössä täysin uudenlaiset jalkineet. Hybridijalkineissa on yhdistettynä sekä saappaiden lämmittävä varsi että sandaalien avonaisuus.

Saapassandaalien pohja on taattua UGG-laatua ja tuntuu varmasti kävellessä mukavalta. Kenkien ulkonäkö on kuitenkin saanut paljon kritiikkiä osakseen. Business Insider -sivuston mukaan kenkiä on tituleerattu jopa maailman rumimmiksi kengiksi, jotka on koskaan valmistettu.

Saapassandaalien hinta on 225 dollaria, mutta kengistä on tehty myös lyhytvartinen versio, joka maksaa 175 dollaria. Vaikka muotilehdet ovatkin tyrmänneet yhteistyön todella erikoiseksi ja lopputuotoksen rumaksi, kuluttajat uskovat kenkien olevan jalassa kuitenkin todella mukavat.