Mies tuunasi avokadoa – sai syytteen huumausainerikoksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka uutisiin ajautuvat yleensä yhteiskunnan pohjasakkaa edustavien rikollisten toilailut, ei kaikkia laittomuuksia tehtailevia henkilöitä voi automaattisesti kutsua typeriksi. Osa ammattirikollisista käyttää älyä ja luovuutta tavalla, joka saa jopa lainvartijat kateelliseksi.

Nyt otsikoihin nousee Yhdysvaltojen Missourissa asuva mies, joka on osannut käyttää ainakin luovuutta kannabista polttaakseen. Mies oli kaivertanut itselleen piipun avokadohedelmästä. Piippuja on tiettävästi väännetty omenoista, pulloista ja kynistä, mutta harvemmin meksikolaisesta hedelmästä. Avokadopiippu löytyi, kun viranomaiset pysäyttivät miehen liikenneratsian yhteydessä.

Poliisit olivat välittömästi haistaneet vahvan marihuanan tuoksun miehen avatessa auton ikkunan. Kun kuljettajalta kysyttiin hajun alkuperää, osoitti kuski ajoneuvon juomatelineessä ollutta avokadoa. Avokado luokiteltiin huumausainetarvikkeeksi ja se pakastettiin poliisilaitoksella todistusaineistona, NowThis uutisoi raportin perusteella.