Poliisi etsi hääkuvien omistajaa – pariskunnan löytymisellä odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohikulkija löysi hääkuvia sisältäneen valokuva-albumin yleisestä roskakorista West Yorkshiressa. Löytäjä toimitti ikimuistoisia otoksia sisältäneen valokuvakansion poliisin löytötavaratoimistoon. Viranomaiset etsivät albumin omistajia sosiaalisen median avulla.

Yllätys oli melkoinen, kun valokuvien omistajat ilmottautuivat poliisille. He sanoivat viranomaisille, että albumi on ollut ennen heidän omaisuuttaan, mutta eivät halua kansiota takaisin. Poliisi twiittasi suurelle yleisölle kiusallisesta episodista. Osa netinkäyttäjistä oli tosin epäillyt jo aiemmin, että kansio on saatettu hävittää tahallisesti.

Poliisi poisti myöhemmin hääkuvien tiedot sosiaalisesta mediasta. Useat parit ovat olleet samassa tilanteessa, jossa eron takia hävitetään kaikki muistot yhteisestä historiasta. Kuvilla ja tarinoilla saattaa kuitenkin olla tunnearvoa yhteisille lapsille.