Teinityttö käyttäytyi huonosti koulussa – äidiltä hulvaton selitys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikäisten lasten vanhemmat tietävät, että nuoret voivat olla ailahtelevaisia, kiukkuisia, etäisiä ja arvaamattomia. Teini-ikä on osa ihmisen aikuistumista ja itsenäistymistä, johon kuuluu riiteleminen omien vanhempien kanssa ja oman pään pitäminen.

Nyt verkossa leviää realistinen äidin kirjoittama kirje, jossa hän selittää opettajalle minkä vuoksi tytär on myöhässä koulusta. Koulusta myöhästeleminen ei ole hyväksyttävää. Vaikka myöhästyminen johtuisikin usein lapsista tai nuorista itsestään, vanhempien suuntaan katsotaan kuitenkin myös, jos lapselle alkaa tulemaan poissaoloja koulupäivien ensimmäisiltä tunneilta.

Äiti tiesi tämän etukäteen, minkä vuoksi hän päättikin kirjoittaa koululle kirjeen, jossa hän selittää ailahtelevaisen tyttärensä aamuista käytöstä. Äiti kertoo kirjeessä, että tytär kärsii teini-iästä ja sen aiheuttamista oireista ja lieveilmiöistä.

Tänä kyseisenä aamuna oire oli se, että hän ei ollut kykenevä siirtämään itseään pois sängystä. Kissanluukusta ulos heitetty puhelin paransi oireen hetkellisesti ja sai tyttären liikkumaan, mutta äiti pyytää kuitenkin opettajia olemaan häneen yhteydessä mikäli huono käytös jatkuu vielä koulussa.

This is one of the best things I've seen today