Big Bang Theoryn näyttelijöillä tähtitieteelliset tulot – dominoivat palkkalistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Big Bang Theory -televisiosarjan tähti Jim Parsons on nimetty maailman parhaiten palkatuksi televisionäyttelijäksi arvostetun Forbes-talouslehden vuosittaisessa listauksessa. Parsons tienasi vuodessa peräti 25,5 miljoonaa dollaria.

Big Bang Theory dominoi parhaiten palkattujen televisiotähtien listaa muutenkin, sillä seuraavat kolme sijaa kuuluvat myös saman sarjan tähdille. Toisena on Johnny Galecki 24 miljoonalla, kolmantena Simon Helberg 22,5 miljoonalla ja Kunal Nayyar 22 miljoonalla dollarilla.

Viiden joukkoon mahtuu hittisarjan ulkopuolelta ainoastaan viidentenä oleva Mark Harmon, joka tienasi 20 miljoonan dollarin vuositulot. Viiden kärjen jälkeen vuositulot putoavat peräti 7,5 miljoonalla 12,5 miljoonaan, jonka tienasi listan kuudennella sijalla oleva Ty Burrell. Kymmenen joukkoon mahtuvat myös Nathan Fillion, Jesse Tyler Ferguson, Ray Romano ja Ed O’Neil.