Cara Delevingne Puman mainoksissa – vatsalihakset vievät huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puman uuden Do You -nimisen mainoskampanjan kasvona nähdään nyt 24-vuotias englantilaismalli Cara Delevingne, joka poseeraa urheiluvaatebrändin asuissa. Mainosten lisäksi Puma on julkaissut myös videon, jonka Rihanna on ohjannut.

Do You -kampanjan tarkoituksena on herättää eri puolilla maapalloa elävien naisten oma itsevarmuus ja saada heidät tuntemaan itsensä voimakkaiksi juuri sellaisina kuin he ovat. Cara Delevingne on oiva valinta kampanjan kasvoksi, koska persoonallinen nainen huokuu itsevarmuutta ja omaa tyyliä.

Cara Delevingnesta on kuvattu upeita otoksia sekä kaupungilla keskellä katua että studiossa. Delevingnen teräksiset vatsalihakset varastavat kuvissa kaiken huomion eikä naisen hyvää kuntoa voikaan olla huomaamatta. Malli kehottaa mainosvideolla ihmisiä kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan välittämättä siitä mitä muut ihmiset tekevät.