Jim Carrey tartutti tyttöystävään useita sukupuolitauteja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jim Carreyn tyttöystävä Cathriona White riisti itseltään hengen viime vuonna. White ja Carrey seurustelivat kolmen vuoden ajan kun nainen oli edelleen tahollaan naimisissa Mark Burton -nimisen miehen kanssa. Burton nosti Carreyta vastaan kanteen Whiten kuoleman jälkeen.

Carrey kommentoi kannetta kertomalla sen olevan vain puhdas rahastusyritys. Nyt Carreyta kuitenkin syytetään myös siitä, että hän olisi suhteen aikana tartuttanut Whiteen kolme sukupuolitautia ennen kuin nainen riisti henkensä. Nyt väitteiden puolesta puhuvat tekstiviestit ovat päätyneet julkisiksi oikeudenkäynnin todisteina.

Oikeusjutussa Carreyn kerrotaan käyttäytyneen välinpitämättömästi ja hyväksikäyttävästi Whitea kohtaan. Kun nainen oli huolissaan herpekseen viittaavista oireista, Carrey halusi katkaista yhteydenpidon naiseen. The Daily Beast -lehden mukaan Carrey oli tartuttanut naiseen tyypin 1 ja 2 -herpekset ja tippurin.