Justin Bieber ei ota opikseen – haukkuu faneja videollaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popsensaatio Justin Bieber on jatkuvasti otsikoissa hänen huonon käytöksensä vuoksi. Viime aikoina hän on erikoistunut varsinkin faniensa lyttäämiseen, ja on tehnyt sen jälleen vasten norjalaisen innokkaan fanin kasvoja.

Fanit ovat saaneet moneen otteeseen pettyä Justin Bieberin käytöksen vuoksi. Suositulla tähdellä on varmasti kovat paineet, mutta ihmisten fanittaminen on kuitenkin lopulta se asia, joka on keikkailevalle tähdelle elintärkeää.

Tällä hetkellä mies on Euroopan kiertueella, joka kattaa myös Suomessa järjestettävät kaksi konserttia 26. ja 27. syyskuuta. Mies esiintyi viikonloppuna Norjassa, jossa hän antoi Mirror-lehden mukaan faneille kylmää kyytiä konsertin jälkeen.

Fani on julkaissut Twitterissä videon, jossa hän lähestyy varoen ohi kävelevää Bieberiä. Hän kutsuu tähteä nimellä, jonka jälkeen mies tokaisee fanille jotain. Moni toivoo, että Bieber sanoisi tytölle: ”You guys stop”, pyytäen faneja lopettamaan kuvaaminen. Sanat kuulostavat kuitenkin valitettavasti siltä, että Bieber haukkuisi odottamaan tulleita nuoria sanomalla: ”You guys suck”.