Maria Monden ensiesiintymiset ihmetyttävät – ei edes taustamusiikkia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaiselle musiikkitaivaalle kertaheitolla noussut tähti Maria Monde on hämmästyttänyt Maailma-musiikkivideollaan, joka nousi nopeasti viraalihitiksi. Musiikkivideolla on jo reilusti yli 900.000 katselua, ja nyt nainen heitti myös ensimmäisen live-keikkansa.

Maria Monde nähtiin ensimmäistä kertaa livenä esiintymässä Helsingissä LeBonk -nimisessä yökerhossa 22. syyskuuta. Meno oli keikan aikana naisen mukaan hillitön, mistä hän kiittääkin suuresti paikalle saapunutta juhlakansaa. Keikka jäi kuitenkin vain yhden kappaleen mittaiseksi, koska naisella ei ole vielä muita julkaisuja.

Toisen kerran Maria Monden esitys nähtiin suorassa lähetyksessä Enbuske, Veitola & Salminen ohjelmassa MTV3-kanavalla. Le Bonkissa Maria Monden DJ:nä toimi tositelevisio-ohjelmista tuttu Johnny McMetal, mutta mies ei ilmeisesti kuulu naisen vakiokalustoon, koska nainen veti televisioesiintymisen kaksin taustatanssijansa kanssa täysin ilman taustamusiikkia.