Mies opiskeli valokuvausta vankilassa – vapauduttuaan ikuisti nämä kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa istuminen voi parhaissa tapauksissa johtaa siihen, että vanki opiskelee itselleen uuden ammatin. Nyt näin on käynyt 47-vuotiaalle newyorkilaiselle Donato Di Camillolle, joka tuomittiin 2,5 vuodeksi vankeuteen ja lisäksi kolmeksi vuodeksi kotiarestiin. Hän käytti vankeusaikansa hyödyksi ja ryhtyi opiskelemaan valokuvausta.

Vapauduttuaan Donato Di Camillo osti kameran ja ryhtyi toteuttamaan oppimiaan asioita New Yorkin kaduilla käytännössä, ja nyt hänen valokuvansa ovat saaneet runsaasti huomiota ympäri maailmaa. Mies itse kertoo kuvaavansa mieluiten ihmisiä, joissa on jonkinlaista särmää. Hän kertoi Splash Newsille pitäneensä kotiarestia rankempana nöyryytyksenä kuin varsinaista vankilaa.

Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash
Donato Di Camillo, Splash