Rakennusmaalta löytyi valtava käärme – painoa yli 400 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasiliassa rakennustyömaalla työskentelevät miehet löysivät eräänä päivänä valtavan kokoisen anakondan työmaaltaan. Miehet olivat putsanneet aluetta räjäytystöiden jälkeen kun he olivat huomanneet valtavan käärmeen. Miehet olivat nostaneet painavan käärmeen työkoneidensa avulla.

Pelottavan suuri käärme oli ollut kooltaan jopa kymmenen metriä pitkä ja paksuimmasta kohtaa noin metrin halkaisijaltaan. Käärme painoi The Sun -lehden mukaan hurjat 400 kiloa. On vielä epäselvää miten valtava käärme kuoli.

Videon nähneet ovat epäilleet työmiesten tappaneen suuren matelijan. On kuitenkin mahdollista, että käärme on kuollut räjähdysten aikana mikäli sen päälle on pudonnut kiviä. Anakonda saattaa olla suurin koskaan mitattu käärme, sillä ennen sitä Guinnessin ennätystenkirjassa suurimman käärmeen titteliä on pitänyt 7,6 metriä pitkä käärme.