Suhdehuhut alkoivat: Amber Heard ja Cara Delevingne enemmän kuin ystäviä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Deppistä hiljattain eronnut Amber Heard on viettänyt viime aikoina paljon aikaa ystäviensä kanssa. Nainen on nähty toistuvasti varsinkin Cara Delevingnen kanssa, mikä on alkanut herättämään epäilyksiä kaunottarien välisestä suhteesta.

24-vuotias englantilainen malli Cara Delevingne on myös tällä hetkellä vapailla markkinoilla erottuaan laulaja St Vincentistä. Malli ja 30-vuotias Heard viettävät tällä hetkellä The Sun -sivuston mukaan Lontoossa yhteistä aikaa yökerhoissa ja naiset myös yöpyvät samassa hotellihuoneessa.

Amber Heard kuvaa tällä hetkellä Lontoossa uutta elokuvaa Ben Affleckin kanssa ja toipuu samalla erostaan. Heard on ollut Lontoossa asustellessaan erottamaton Delevingnen kanssa, minkä vuoksi huhut naisten välisestä suhteesta ovat lähteneet liikkeelle.

Johnny Deppin kerrotaan epilleen Heardin ja Delevingnen suhdetta jo silloin kun he olivat Heardin kanssa vielä naimisissa. Naisista kumpikin on aiemmin ilmoittanut olevansa biseksuaali, minkä vuoksi kaunottarien välinen suhde onkin nyt täysin mahdollinen kummankin ollessa sinkkuja.