Jack Black halusi syödä rauhassa – leffakuvaukset keskeytettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Kevin Hart, Jack Black ja Dwayne Johnson ovat tällä hetkellä kuvaamassa yhdessä uutta Jumanji-elokuvaa. Miehet ovat pitäneet yhdessä hauskaa kuvausten lomassa eikä heillä tunnu olevan yhtäkään tylsää hetkeä lukuunottamatta sitä, kun Black haluaa pitää omia ruokataukoja.

Kevin Hart on julkaissut Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän kertoo, että heidän tuotantonsa on hetkellisesti keskeytetty. Taukoa ei pidetä huonon sään tai ympäristöllisistä syistä johtuvien asioiden vuoksi vaan siksi, että Jack Black haluaa syödä rauhassa.

Kevin Hart kysyy videolla Blackilta, että onko miehellä kaikki hyvin. Black mussuttaa ruokaansa kaikessa rauhassa ja kertoo asioiden olevan todella hyvin. Miehen nauttima riisiannos näyttää olevan niin herkullista, että sitä ei sovi alkaa hotkimaan.