Miehen matkaseuralainen pelotti matkustajia lennolla

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuket saattavat aiheuttaa joillekin ihmisille kylmänväristyksiä. Niiden tuijottava katse, kalpea iho ja muovinen olemus riipii selkäpiitä etenkin silloin, jos lelu näyttää muutenkin kuin suoraan kauhuelokuvista. Eräs nainen joutui matkustamaan pelottavan nuken vieressä lentokoneessa.

Brooklynista kotoisin oleva Sara Norvic tviittasi karmivasta matkakaveristaan kuvan keran. Nainen istui lentomatkan New Yorkista Cincinnatiin Barbara-nimisen nuken vieressä. Nuken omistanut mies oli ostanut lelulle oman istuinpaikan matkustamosta.

Se ei kuitenkaan riittänyt, että Sara Norvic lensi yhden suunnan karmivan lelun vieressä. Hän nimittäin joutui istumaan nuken vieressä myös paluumatkalla, kun parivaljakko matkusti sattumalta samaan aikaan kotiin. Myöhemmin selvisi, että mies oli onnistunut varaamaan Barbara-nukelle oman istuinpaikan tekaistujen passitietojen avulla, Daily Mail uutisoi. Mies ja nukke olivat vierailleet museoissa.