Ravintolan rehellinen lasten menu naurattaa verkossa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintoloiden menusta löytyy yleensä erillinen osio lapsille tarkoitetuille annoksille. Usein annosten nimet on suunniteltu lapsiin vetoaviksi, mutta erään ravintolan tapauksessa lista on suunniteltu selkeästi vanhempia silmälläpitäen.

Reddit-sivustolla jaettiin kuva englanninkielisestä ravintolan ruokalistasta. Lasten menusta löytyvät annokset edustavat melko perinteisiä pikaruoka-annoksia, mutta niiden nimet ovat harvinaisen rehellisiä.

Ravintolassa lapsille tarjoillaan annoksia ”En tiedä”, ”ei kiinnosta”, ”en ole nälkäinen” ja ”en halua tuota” -nimisiä annoksia. Lapset saattavat tunnetusti käyttäytyä ravintoloissa hankalasti, joten ruokapaikka on tehnyt perheen pienimpien tilausten tulkitsemisesta huomattavasti helmpompaa.

Local Delis Kids menu