Venäläismummo ja -pappa EDM-bileissä – villi tanssi päätyi videolle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elektronista musiikkia tanssivat ihmiset edustavat yleensä nuorempaa sukupolvea. Nyt netissä leviää viraalina video, joka on kuvattu naapurimaassamme Venäjällä. Taltioinnissa on tanssiin innostuneita vanhuksia.

Sen sijaan, että tervaskannot tanssisivat perinteisten venäläissävelmien tai maansa oman iskelmän tahdissa, ovat he äityneet panemaan jalalla koreasti EDM:n innoittamana. Kirjavaan mekkoon pukeutunut maatuska heiluttelee takamustaan pontevasti musiikin rytmissä. Hänen kanssaan tanssiva vaari on vähintään yhtä innostunut tiukkatempoisista sävelistä.

Video on kuvattu Volgogradissa City Day -juhlinnan tuoksinnassa. Vanhusten tanssin taustalla soi ainakin Martin Garrixin kappale nimeltään Animals. Innokas kaksikko houkuttelee nopeasti enemmänkin väkeä ilakointiin mukaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat