10 nolointa Snapchat-mokaa viraalihiteiksi – älä sorru samanlaisiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchat-sovellus on tullut nopeasti nuorten keskuudessa suosituksi. Lyhyet videot, hauskat filtterit ja materiaalin kertakäyttöisyys on niin houkutteleva yhtälö, että moni unohtaakin välillä kokonaan sen, että Snapchatin katsonut pystyy tallentamaan kuvat itselleen ruutukaappauksella.

TheTalko-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa näytetään noloimpia Snapchat-mokia. Moni on ottanut Snapchat-kuvan tai videon ja varmasti ajatellut, että se poistuu verkosta vuorokauden kuluttua. Osa seuraajista on pitänyt juttuja kuitenkin niin hauskoina, että on kaapannut niistä kuvat ja laittanut ne internettiin.

Moni nolo Snapchat-tarina on päätynyt viraalihitiksi sen jälkeen, kun se on muiden toimesta julkaistu muihin sosiaalisen median kanaviin. Noloimpien tapausten mukana on muun muassa yhden illan jutusta snäppääminen ja monet tilanteet, joissa snäppääjä jää valehtelemisesta ja esittämisestä kiinni ottamassaan kuvassa.