Ava Sambora bikineissä – paparazzi yllätti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten lapset eivät usein välttää joutumasta vertailuun, kun suuri yleisö tarkastelee millaiset piirteet he ovat perineet julkkisvanhemmiltaan. Bon Jovi -rokkari Richie Samboran tytär Ava saa usein kuulla muistuttavansa varsinkin äitiään Heather Locklearia.

Nyt 18-vuotias Ava on ikuistettu rannalla, jossa hän poseerasi valokuvaajalle bikineissä.

Ava Sambora on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Neito kertoi taannoin haastattelussa halunneensa aina näyttelijättäreksi. Ava teki elokuvadebyyttinsa This Is 40 -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash