Fanit saivat Justin Bieberiltä räkää niskaan – Helsinki maailmankartalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Justin Bieber kävi äskettäin esiintymässä Suomessa. Kaksi keikkaa Hartwall Arenalla esittänyt 22-vuotias poppari on niittänyt viime aikoina kyseenalaista mainetta fanien kohtelun suhteen. Nyt mies aivasti mojovat räkäroiskeet yleisöön.

Viihdelehti TMZ uutisoi kissankokoisin kirjaimin, että Justin Bieber aivasti Helsingin keikalla eturivissä olleiden fanien päälle. Toisin sanoen ihailijat pääsivät nauttimaan popparista pintaa syvemmältä, kun laulaja ei pystynyt pidättelemään kaaressa lentänyttä räkää. Normaalisti suu ja nenä peitetään aivastettaessa, jotta bakteerit ja virukset eivät pääse leviämään.

Justin Bieber piipahti Suomen vierailun yhteydessä myös jäällä tapaamassa Jari Kurria – ja kaiken lisäksi Jokerit-paidassa. Jokerit hehkutti supertähtiosaston vierastaan vuolaasti sosiaalisissa medioissa. Kuvasta nähdään, että Justin sai kotiinviemisiksi omakseen Jokereiden pelipaidan numerolla 94.