Lentäjän silmiähivelevät valokuvat saavat huokaamaan ihastuksesta

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentäjät pääsevät nauttimaan maapallon monimuotoisuudesta lintujen perspektiivistä. Taivaankannen maisemia ihaileva pilotti Christiaan van Heijst on julkaissut valokuviaan kauneutta arvostavien ihasteltavaksi. Jumbo jetin lentäjä on ikuistanut aurinkotuulia, ukkosia ja linnunradan spiraaleja.

Harva ihminen pääsee nauttimaan yhtä näyttävistä maisemista kuin lentokoneiden kapteenit. Valokuvausta tosimielellä harrastava Christiaan van Heijst kertoo Bored Panda -sivustolle, että on saa suunnatonta nautintoa ikuistaessaan luonnon valoja ja varjoja otoksiinsa. Hän kertoo näkevänsä työssään koko maailman – ja sen voi aistia myös miehen valokuvista.

Lentäjä on vanginnut kameran linssille myrskyjä, auringonlaskuja, täysikuita ja revontulia. Hän on julkaissut kuvista kirjoja ja julisteita, mutta otoksia pääsee ihailemaan myös sosiaalisessa mediassa. Christiaan van Heijst ottaa valokuvia Nikonin D800 -kameralla.