TV-historian kallein sarja Netflixiin – tältä traileri näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixin The Crown -televisiosarja vie katsojat Iso-Britannian kuningatar Elisabet II:n valtakauden ensimmäisiin vuosiin. Historiallinen draama tulee olemaan kallein koskaan tuotettu televisiosarja.

The Crown -sarjan kymmenestä jaksosta koostuvan ensimmäisen tuotantokauden budjetin arvioidaan olevan Telegraph-lehden mukaan 130 miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa yhden jakson maksaneen noin 13 miljoonaa dollaria. Vastaavasti HBO:n Game of Thrones -sarjan yhden jakson budjetti on 10 miljoonan dollarin luokkaa.

Sarjan päärooleissa nähdään Claire Foy, Matt Smith ja John Lithgow. Marraskuussa ensiesityksensä saavan The Crownin traileri on nyt katsottavissa Youtubessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat