Oikeus kielsi roskapussit mieheltä – perverssi haaveili tukehduttamisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viranomaiset joutuvat joskus tyytymään pelkästään rikosten pintapuoliseen ehkäisemiseen sen sijaan, että varsinaiseen ongelmaan etsittäisiin ratkaisua. Näin kävi myös Englannissa. Englantilainen Warren Harris ei saa enää ostaa tai omistaa roskapusseja.

Oikeus määräsi miehelle muovipussikiellon estääkseen häntä toteuttamasta perverssejä haaveitaan. Harris haluaisi tukehduttaa naisia ja lapsia, The Sun uutisoi. Poliisit olivat löytäneet 46-vuotiaan miehen puhelimelta netistä ladattua materiaalia, jossa tukehdutettiin nainen vakuumipussilla.

Perverssi on tuomittu aiemmin vankilaan alaikäisiin sekaantumisesta. Lisäksi hänelle on annettu oikeudessa kielto, jonka mukaan mies ei saa katsoa tukehduttamiseen liittyvää aikuisviihdettä. The Sunin mukaan raakamaisuuksiin taipuvainen mies tarvitsisi ennemminkin apua kuin pelkästään epämääräisiä kieltoja.