Päivän piinaavin korvamato on tässä – nettirenkutuksesta jättihitti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumorikappaleet lähtevät usein leviämään netissä viraalina. Yleensä biisit ovat yksinkertaisia renkutuksia, jotka jäävät soimaan päähän. Nyt vuoroon pääsee japanilaisen Piko Taron kappale Pen-Pineapple-Apple-Pen.

Kuukausi sitten YouTubeen julkaistu video on saavuttanut miljoonayleisön. Videolla esiintyy kellertäviin eläinkuoseihin pukeutunut mies, jolla on viivasuorat viikset ja himmennetyillä peililinsseillä varustetut aurinkolasit. Artisti sopii kappaleen esittäjäksi kuin ananas kynään ja omenaan.

Se, miksi biisi on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin ympäri internetiä johtuu siitä, että lyhyt kappale on kaikessa kammottavuudessaan mukaansatempaava. Biisissä ei ole päätä eikä häntää. Silti se niittää suosiota ympäri maailman.