Saara Aalto lennätettiin Hollywoodiin – lauloi Robbie Williamsille! Katso muhkea kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto selvisi äskettäin jännittävien käänteiden jälkeen upeasti Britannian X Factor -ohjelmassa jatkoon. Parhaillaan ohjelmassa jäljellä olevat kilpailijat ovat Yhdysvalloissa, sillä Saara ja kilpakumppanit lennätettiin Los Angelesiin ja Hollywoodiin.

Nyt Stara julkaisee valokuvat, joissa Saara Aalto nähdään pitämässä hauskaa yhdessä muiden laulajien kanssa ja esiintymässä Sharon Osbournen kotona järjestetyssä tilaisuudessa. Wembley Arenalla järjestetyssä karsinnassa seitsemän kuudestatoista laulajasta pääsi jatkoon. Heistä viimeinen oli Aalto, joka pääsi jatkoon villillä kortilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash