Unohda Viagra! Uutuuskahvin väitetään parantavan erektiota päiväkausiksi

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erektio-ongelmat ja seksuaalinen haluttomuus ovat yleisiä miesten vaivoja. Mieskunnosta voi huolehtia liikunnan, ruokavalion, riittävän unensaannin ja mielenhallinnan avulla. Nyt apuun voi ottaa myös pikakahvin nimeltään Stiff Bull.

Parisuhteen pelastajaksi kutsuttu luonnonmukainen pikakahvi on yrttejä sisältävää kuningasjuomaa, jonka kerrotaan pidentävän ja parantavan miesten erektiota. Brändi lupaa, että kahvin vaikutus kestää jopa 2-3 päivää.

Tuotteessa on hyödynnetty Aasian ja Etelä-Amerikan sademetsistä löytyviä ainesosia, kuten eurycoma longifoliaa, andienkrassia ja guaranaa. Terveysalan ihmiset eivät allekirjoita kahvin vaikutuksia, vaikkakin se voi luoda käyttäjälleen lumelääke-efektin.

Myös erilaisilla rentoutumisharjoituksilla voi vapauttaa stressiä ja siten myös saavuttaa parempia makuuhuonenautintoja.

Sängyssä tulee kuitenkin tehä muutakin kuin harrastaa seksiä, ja erityisesti nukkuminen on kaiken a ja o. Kunnon yöunet auttavat jaksamisen lisäksi mieskuntoon valmistavien hormonien tuotannossa. Seksiongelmat kielivät yleensä myös muista ongelmista, joten kun mieskunto pysyy yllä, on elämä kaikin puolin parempilaatuista.