Suosittu televisiosarja sai transsukupuolisen lapsinäyttelijän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -komediasarjassa paneudutaan leppoisalla asenteella myös yhteiskunnan tabuihin. Sarjan pääosassa on tavallinen, mutta nykyaikainen amerikkalaissuku, jossa on tuontivaimo, homopariskunta ja ruuhkavuosissa sukkuloiva perhe. Nyt sarjaan on otettu mukaan myös transsukupuolinen lapsi.

Modernin perheen adoptiolapsi Lilya kasvattava homopariskunta Cam ja Mitchell toivottavat uusimmassa jaksossa lapsensa uuden ystävän kotiinsa. Kaveri on transsukupuolinen Tom, jota esittää kahdeksanvuotias Jackson Millarker. Jakson ohjaaja Ryan Case julkaisi näyttelijälupauksesta kuvan Instagramiin.

Transsukupuolisen lapsen esitellyt Moderni perhe -jakso on herättänyt runsaasti keskustelua, Mashable-sivusto uutisoi. Transsukupuoliset henkilöt tuntevat olevansa eri sukupuolta kuin mitä heidän sukupuolielimensä edustavat. Ihmisten maailmankuva ja hyväksyntä on avartunut, eikä väärään sukupuoleen syntyneitä ihmisinä pidetä enää kummajaisina. Päinvastoin – he rikastuttavat ihmiskunnan kirjoa.

Kuva, jonka Ryan Case (@film114) julkaisi 26. 09ta 2016 klo 11.00 PDT