Ärsyttävimmät nettihaasteet – näistä pitäisi jo luopua

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää monia erikoisia haasteita, joihin ihmiset ottavat innoissaan osaa. Yleensä haasteet kestävät muutamista viikoista kuukauteen kunnes haaste on levinnyt jo laajalle ja ihmiset ovat ehtineet kyllästymään siihen. Osa haasteista tuntuu kuitenkin jatkuvan loputtomiin.

TheTalko-kanava julkaisi videon, jossa nähdään listaus erikoisimmista haasteista, joista ihmiset eivät pysty päästämään irti. Yksi loputtomista haasteista tuntuu olevan epätavallisissa paikoissa vatsallaan lankkuna makaaminen. Tällaisia kuvia ihmiset julkaisevat edelleen aika ajoin vaikka kuvatrendi onkin jo melko vanha.

Verkossa on levinnyt myös todella pitkään haaste, jossa henkilö kiinnitetään tuoliin ilmastointiteipillä. Kaverilla on kolme minuuttia aikaa vuorata toinen tuoliin teipillä, minkä jälkeen tuolissa istuvan tulee yrittää kolmen minuutin aikana päästä vapaaksi.

Monissa elämään jääneissä haasteissa piilee vaaroja ja niissä on suuri riski loukkaantua. Loukkaantumistapauksia onkin nähty monien haasteiden aikana paljon, minkä lisäksi osa hurjapäistä on jopa menettänyt henkensä yrittäessään viihdyttää YouTube-kansaa.